Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak

Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak

A férfiaktól valamiért azt várják el, hogy kapásból fantasztikus, tapasztalt szeretők legyenek. Még akkor is, ha ez az első alkalom. Emiatt általában szoronganak az első szexuális élmény előtt. A cél mindenképpen az, hogy te és a partnered felejthetetlen órákat töltsetek együtt. Szerencsére van néhány módszer, amivel enyhítheted a stresszt és a negatív izgalmat.

1. Légy biztos abban, hogy készen állsz

Gyakran feltételezik, hogy a férfiak (különösen a fiatal férfiak) tele vannak szexuális energiával, és nem tudnak várni a szexszel. Valószínűleg igaz, hogy vágysz a szexre, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal megtennéd, ajtóstól rontva a házba. A test és a szexualitás értékes ajándékok, megérdemlik, hogy tiszteletben tartsák őket. Ezért nagyon fontos, hogy megvárd, amíg 100%-osan felkészültél. Légy tudatában annak, hogy azoknak a szexuális történeteknek legalább a fele eltúlzott, amelyeket a haverjaidtól hallasz. Ne hagyd, hogy ezek a mesék hassanak rád, nézz magadba, és hallgass inkább a szívedre (néha arra is kell hallgatni). Tudni fogod, ha eljön az idő.

2. Győződj meg arról, hogy ő is készen áll

Az első szeretkezés: útmutató férfiaknakAhogy a saját testedért felelősséggel tartozol, ugyanúgy figyelned kell a partneredre és az ő testére is. Sajnos a nemek közti kommunikáció csak ritkán egyszerű és egyértelmű, különösen akkor nehéz, ha a hálószobában vetődnek fel bizonyos kérdések. Hogy a dolgok egyszerűek és egyértelműek legyenek, ne bonyolítsatok túl semmit, csak beszéljétek meg a történteket. Kérdezd meg, készen áll-e arra, hogy a köztetek lévő kapcsolatot a következő szintre emeljétek, és ne gyakorolj rá nyomást, ha ő esetleg nemet mond. Haladj lassan, és ne siettesd. A legjobb szex az a szex, amely kölcsönösen élvezetes.

3. Ne igyál túl sok alkoholt

Az alkohol rengeteg problémát okozhat a hálószobában. Elhomályosítja az ítélőképességet, és bonyolultabbá teszi a kommunikációt, megnehezíti a szexuális teljesítményt. Az alkohol ronthatja a képességet, hogy elérd, vagy fenntartsd az erekciót. Ha nem tudsz kitartani, az élmény unalmas vagy felejthető lesz. Ugye nem így akarsz emlékezni az első alkalomra? Korlátozd az alkoholfogyasztást egy-két italra, így nagyobb lesz az élvezet.

4. Játssz nyílt lapokkal

Kapcsolatot szeretnél, vagy csak izgalmat keresel? Bármi legyen is a helyzet, nem érdemes hízelegni, a partnert manipulálni olyan érzelmekkel, amelyek valójában nem is léteznek. Ez nemcsak nagyon bántó, de még bonyolítja is a helyzetet másnap, amikor felébredsz egy reményekkel teli, izgatott ember mellett, akinek valahogy meg kell magyaráznod az egészet.

5. Törekedj a biztonságos szexre!

Nem számít, ha a partnered esküszik, hogy fogamzásgátló tablettát szed – az sajnos nem véd a szexuális úton terjedő betegségek, fertőzések ellen. Ne kockáztasd az egészséged, vagy az övét. A biztonságos szex elengedhetetlen, nem számít, hogy ez az első alkalom, vagy a századik!

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd felkészült szakértőinket online rendelésünkön. Katt ide!

Sokfélét hallasz a férfiproblémákról?
Szeretnél végre tisztán látni?

Az Online Urológiai Rendelés egy olyan fórum, ahol, anonimitásod megőrizve, bátran kérdezhetsz urológus szakértőinktől. 

Kapcsolatok

 • impresszum

  Impresszum


  Az A-FÉRFI weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

  Portál üzemeltetője
  Richter Gedeon Nyrt.
  Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
  Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
  Adószám: 10484878-2-44

  Portál szerkesztője, karbantartója
  HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
  Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
  Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
  Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
  Munkatársak:
  Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós,
  Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Molnár Miklós, Serbán Richárd,
  Szarvas Zoltán, Tóth Anna, Vémi Zoltán


  Kapcsolat:
  Richter Gedeon Nyrt. – kapcsolatért kattintson


  Hatóság: OGYÉI
   

Online rendelés

 • mellékhatás bejelentés

  Mellékhatás bejelentés

   

  Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

  az alábbi felületen:

  https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

  illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

kövess minket